on 30 Eylül 2016 Cuma

Biber Hapı

Fazla kilolardan kurtulmayı sağlayan biber hapı ürününün orijinal ürün olduğundan kesinlikle emin olmak gerekmektedir. Biber hapı internet sitelerinde ve aktarlarda satışı yapılan bitkisel içerikli ürünlerdir. Orijinal olduğundan herhangi bir şüphe duyulan ürünleri satın almamak gerekir. Bu ürünler herhangi bir etki sağlamayacağı gibi sağlığı da olumsuz yönde etkileyebilir.
18 ila 60 yaş arasındaki kişilerin kullanımına uygun olarak üretilen biber hapı herhangi bir rahatsızlığı olmayan kişilere tavsiye edilir. Özellikle kalp ve damar tıkanıklığı, karaciğer rahatsızlığı, böbrek hastalığı, yüksek tansiyon gibi hastalıkları bulunan kişilerin bitkisel zayıflama ürünlerini kullanmamaları gerekir. Ağır bir ilaç kullanan kişiler de biber hapı kullanmamalıdır. Bunların dışında herhangi bir sağlık problemi olan kişinin öncelikle doktora danışarak bitkisel zayıflama ürünü hakkında bilgi alması gerekir. Hamile olan ya da emziren kişilerin de herhangi bir bitkisel zayıflama ürününü kullanmamaları gerekir. Bu tavsiyelere uyulması durumunda bitkisel zayıflama hapı herhangi bir olumsuzluk oluşturmaz.
biber hapı

Orijinal Biber Hapı Nasıl Olmalıdır?

Biber hapı kutusunda "La Jiao Shou Shen" yazılı olduğundan emin olmak gerekir. Orijinal biber hapı ürününün acı bir tadı olmaktadır. Biber hapı ürününün eğer herhangi bir tadı yoksa ya da tatlı bir tadı varsa o ürünün sahte olma ihtimali yüksektir. Sahte olduğu düşünülen biber hapı ürününü satın alınan yere iade etmek gerekir. Çünkü orijinal biber hapı olmadığı kanıtlanan ürünlerin herhangi bir kilo verdirme etkisi olmamaktadır. Bununla birlikte sağlığı da olumsuz şekilde etkileme durumu söz konusudur. Bu tip durumların yaşanmaması için orijinal bir ürün kullanıldığından emin olmak gerekir. Orijinal biber hapı kutusu üzerinde bir bandrol olması gerekir. Bu bandrolde "Nature ve Milei" yazılı olmalıdır.

Biber Hapı Fiyatları

biber hapı fiyatı

Sipariş Ve Teslimat Aşaması

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz siparişler anında sipariş sistemimize düşmektedir. Böylece hızlı bir teslimat ve ulaşım gerçekleştiriyoruz. Kapıda ödeme sistemi sayesinde güvenli bir alışveriş ortamı sunuyoruz.
1.Sipariş Verin
2.Siparişiniz bize ulaşır ve sizi teyit için ararız.
3.Teyit alındıktan sonra ürününüz kargolamaya hazırlanır.
4.Siparişiniz kargoya verilir.
5.Maksimum 3 gün içerisinde adresinize ulaşır.
6.Kargonuz size kapıda ödeme sistemi ile teslim edilir.

Ne Kadar Zayıflarım?

Meksika biber hapı düzenli kullanımlarda bir ayda 4 ile 9 kilo arasında bir kilo kaybı söz konusu olmaktadır.

Kimler Kullanamaz?

*Kalp Hastaları
*Böbrek Hastaları
*Hamile ve Hamilelik Düşünenler
*Kronik Bir Rahatsızlığı Bulunanalar