on 30 Eylül 2016 Cuma

Kırşehir web tasarım olarak size stabil web siteleri oluşturuyoruz.

Bir şirketiniz, yada dükkanınız mı var? ya da belki doktor,mühendis,hemşire gibi meslek grubuna aitsiniz. İhtiyacınız olan web sitesini uygun fiyatlar ile tam uyumlu responsive diye tabir ettiğimiz mantık ile oluşturuyoruz. Responsive tasarım olarak nitelendirdiğimiz tasarım şekli websitenizi mobil,tablet, masaüstü,notebook unsurlarında tam uyumlu olarak çalışmasını anlatmaktadır. Tam uyumlu olan web siteniz kullanıcı deneyimi açısından gayet iyi sonuçlar vermektedir. Böylece kullanıcılar web sitenize girdiğinde aradığına daha kolay ulaşmaktadır.

Kırşehir WEB tasarım

Bir web siteniz var ama aramalarda google da bulamıyor musunuz? Seo tekliflerimizden yararlanarak web sitenizi daha üst konumlara getirerek aradığınız müşteri kitlenize çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece insanlara aradığı şeyi sunabilirsiniz.

Seo nedir?

Seo açılımı "Search engine optimization" olarak nitelendirilir. Yani Türkçe "Arama Motoru Optimizasyonu" Bu optimizasyon dahilinde websitenizi arama motorlarının seveceği şekilde dizayn edip ve bir takım algoritmaları göz önünde bulundurarak çalışmasını yapıyoruz. Sonuç olarak web siteniz arama motorlarında kaliteli bir sonuç alarak kullanıcılara hizmet vermektedir.

Bunların haricinde bünyemizde barınan radyo ve televizyonlara reklamınızı sağlıyoruz. Böylece İsminiz radyolarda ve televizyonlarda yer almaktadır. Daha çok müşteriye ulaşarak gelirinizi katlayabilirsiniz.

Firmamız kırşehir ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Diğer firmalar gibi parayı yatırın web sitenizi yapalım mantığı yok! Ahi evran mahallesinde bulunan ofisimizde sizleri ağırlıyoruz. Beraber projenizi çizip sizlere aklınızda ki tasarımı teslim ediyoruz.Kırşehir web tasarım Güvenilir bir iş anlayışı ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Herhangi bir sorunda yüz yüze muhatap olabileceğiniz bir sistem ile karşınızdayız.