on 5 Ekim 2016 Çarşamba

BİBER HAPI ORİJİNALİ NASIL ANLAŞILIR?

biber hapı bitkisel içerikli zayıflama ürünlerinden biridir. biber hapı içeriğinde guarana meyvesi, kitre sakızı özü, turunç ve tıbbi nişasta bulunmaktadır. biber hapı alırken orijinal olmasına dikkat edilmelidir.

Biber Hapının Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

  • Ürünü satın aldığınızda ilk olarak üretim tarihi ve son tüketim tarihi bilgilerini kontrol edin.
  • Ürünün kutusunun üzerinde bandrol bulunduğundan emin olun.
  • Kutu üzerindeki bandrolün üstünde "Nature ve Milei" yazdığından emin olun.
  • Ürünün kutusundaki barkodu kontrol edin.
  • Kutu içerisinde bulunan acı biber kapsüllerinin kahverengi – turuncu renklerde olmasına dikkat edin.
  • Acı biber kapsüllerinin tadı acı olmalıdır. Herhangi bir tadı olmayan acı biber kapsüllerinin orijinal olma ihtimali yoktur.

orjinalAcı biber hapı tavsiye edildiği şekilde kullanılmalıdır. Bunun için öncelikle herhangi bir alerjik durumunuzun ya da hastalığınızın olmadığından emin olmalısınız. Ağır bir hastalığı bulunan kişilerin Acı biber hapı kullanmaları tavsiye edilmez. Herhangi bir bitkisel ürüne ya da bitkiye karşı alerjisi olan kişilerin ise öncelikle doktora danışmaları gerekmektedir.

Tüm dünyada oldukça rağbet gören biber hapıkısa süre içerisinde kilo vermeye yardımcı olan bir ürünüdür. biber hapı kapsüllerini alırken bol su eşliğinde alınması gerekmektedir. biber hapıvücuttaki fazla yağların yakılmasında etkilidir. Her gün bir adet alınması gereken bitkisel zayıflama hapı kahvaltıdan yarım saat önce içilmelidir. Kişiye tokluk hissi veren ve vücuttaki yağların yakılmasını sağlayan biber hapı kullanımı sırasında günde en az iki buçuk litre su tüketmeyi unutmamak gerekir. Bitkisel zayıflama ilaçlarını kullanırken ayrıca bir diyet yapmaya gerek yoktur. Ancak dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek gerekir. Ağır, yağlı yiyecekler yememek doğru olacaktır. Asitli ve çok şeker ihtiva eden içeceklerin tüketimini de azaltmak faydalı olacaktır.